Guide til genbrugspladser og åbningstider i Nakskov og resten af Lolland

Ønsker du at bidrage til en bæredygtig affaldshåndtering og samtidig nemt og bekvemt aflevere dit affald korrekt? Så er det værd at kende til genbrugspladserne i Nakskov, Lolland Kommune.

RefA – Det lokale affaldsselskab

Genbrugspladserne i Nakskov og resten af Lolland Kommune administreres af RefA – et professionelt affaldsselskab med fokus på bæredygtighed og miljøbevidst affaldshåndtering.

Genbrugspladsen i Nakskov

Genbrugspladsen i Nakskov er et centralt samlingspunkt for borgere i området. Her kan du aflevere forskellige typer affald med det formål at genbruge, genanvende eller korrekt bortskaffe det.

Åbningstider

Genbrugspladsen i Nakskov har følgende åbningstider:

Dage Åbningstider
Mandag 8:00 – 15:00
Tirsdag 8:00 – 15:00
Onsdag 8:00 – 15:00
Torsdag 8:00 – 15:00
Fredag 8:00 – 14:00
Lørdag 9:00 – 12:00

Det er vigtigt at bemærke, at åbningstiderne kan variere, så det er altid en god idé at besøgeRefA’s officielle hjemmeside(www.refa.dk) eller kontakte borgerservice i Nakskov for at få de mest opdaterede oplysninger.

Andre genbrugspladser i Lolland Kommune

Udover genbrugspladsen i Nakskov er der adskillige andre genbrugspladser i Lolland Kommune, der er tilgængelige for borgere i nærområdet. Her er et par eksempler:

  • Genbrugsplads i Maribo
  • Genbrugsplads i Nykøbing F
  • Genbrugsstation i Nykøbing Sjælland

Disse genbrugspladser har individuelle åbningstider, som kan findes på RefA’s officielle hjemmeside.

Bæredygtig affaldshåndtering

Ved at bruge genbrugspladserne i Nakskov og Lolland Kommune, kan du aktivt deltage i bæredygtig affaldshåndtering. Sortér dit affald korrekt og hjælp med at genanvende og genbruge materialer.

Afsluttende bemærkninger

Genbrugspladserne i Nakskov og Lolland Kommune er vigtige faciliteter for borgernes bæredygtige affaldshåndtering. Husk at tjekke åbningstiderne på RefA’s hjemmeside eller kontakt borgerservice for at få de mest opdaterede informationer om genbrugspladserne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en genbrugsplads?

En genbrugsplads er et sted, hvor man kan aflevere affald, der kan genbruges eller genanvendes. Genbrugspladser er oprettet for at sikre en bæredygtig håndtering af affald.

Hvor kan jeg finde genbrugspladsen i Nakskov?

Genbrugspladsen i Nakskov ligger på [adresse]. På genbrugspladsen kan man aflevere alt fra elektronikaffald til haveaffald.

Hvad er åbningstiderne for borgerservice i Nakskov?

Åbningstiderne for borgerservice i Nakskov kan du finde på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte. Borgerservice kan hjælpe med forskellige administrative opgaver som f.eks. pasansøgninger og folkeregistrering.

Hvad er åbningstiderne for genbrugspladsen i Maribo?

Åbningstiderne for genbrugspladsen i Maribo kan du finde på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte. Genbrugspladsen i Maribo modtager forskellige typer affald, herunder farligt affald og glas/metaller.

Hvad er åbningstiderne for genbrugspladsen i Nykøbing F?

Åbningstiderne for genbrugspladsen i Nykøbing F kan du finde på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte. På genbrugspladsen kan man aflevere f.eks. brændeovne, små elektronikapparater og haveaffald.

Hvor kan jeg finde genbrugsstationen i Nykøbing Sjælland?

Genbrugsstationen i Nykøbing Sjælland ligger på [adresse]. På genbrugsstationen kan man aflevere forskellige typer affald og materialer til genbrug.

Hvornår har Nordfalster Svømmecenter åbent?

Åbningstiderne for Nordfalster Svømmecenter kan du finde på deres hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte. Svømmecenteret tilbyder forskellige faciliteter til motion og afslapning.

Hvad er åbningstiderne for genbrugsstationen i Nykøbing Sjælland?

Åbningstiderne for genbrugsstationen i Nykøbing Sjælland kan du finde på kommunens hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte. På genbrugsstationen kan man aflevere diverse affald som pap, elektronik og genanvendelige materialer.

Hvor kan jeg finde information om REFA (Regionale Affaldsselskab)?

Du kan finde information om REFA på deres hjemmeside på www.refa.dk. REFA står for Regionale Affaldsselskab og varetager affaldssortering og -håndtering i Lolland Kommune og omegn.

Hvad kan jeg læse om på www.refa.dk?

På www.refa.dk kan du finde information om genbrugspladser, affaldssortering og genanvendelsesmuligheder i Lolland Kommune og omegn. Du kan også finde åbningstider, kontaktoplysninger og andre nyttige oplysninger om REFA.

Artiklen Guide til genbrugspladser og åbningstider i Nakskov og resten af Lolland har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 7 anmeldelser